Tietosuojaseloste

Measur kerää henkilötietoja asiakkaistaan, mahdollisista asiakkaistaan, työnhakijoista, muista yhteistyökumppaneista sekä henkilöistä, jotka haluavat saada uutiskirjeemme tai muuta viestintää Measurilta. Näitä tietoja kerätään muun muassa siksi, että voimme tarjota palveluitamme, vastata meille lähetettyihin tiedusteluihin, lähettää viestintää sitä haluaville ja käsitellä meille lähetetyt työhakemukset. Käytämme verkkosivuillamme myös analytiikkaa, jotta saamme tarkempaa tietoa sivujemme käytöstä ja jotta voimme kehittää sivustoa kävijöiden käyttäytymisen perusteella.

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme tarkemmin, mitä tietoja keräämme sinusta ja miten käytämme näitä tietoja.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Rekisterinpitäjä:

Measur Oy (2820461-1)

Mannerheimintie 117

00280 Helsinki

Tietosuojaan liittyvissä asioissa toivomme yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostiosoitteeseen privacy@measurlabs.com.

Mitä tietoja keräämme ja miten käytämme niitä?

Asiakkaat, yhteistyökumppanit ja muut yhteyshenkilöt

Jos olet Measurin asiakas tai jos haluat olla meihin yhteydessä palveluihimme tai muuhun liiketoimintaamme liittyen tai jos haluat tilata uutiskirjeemme tai muuta viestintää meiltä, voimme kerätä ja käsitellä seuraavia sinua koskevia tietoja:

  • Nimi ja yhteystiedot

  • Tiedot organisaatiostasi ja asemastasi

  • Pyyntösi ja yhteydenpitosi Measurin kanssa sekä tarvittavat tiedot ja muistiinpanot tähän yhteydenpitoon liittyen (kuten tilatut palvelut ja laskutustiedot)

  • Tiedot tilatusta uutiskirjeestä, markkinoinnista, tapahtumasta tai sinua koskevasta kutsusta

  • Yllä olevien tietojen perusteella luodut tiedot, jotka ovat tarpeen palveluidemme tarjoamiseksi.

Käsittelemme näitä tietoja:

  • Hallitaksemme asiakas- ja/tai yhteistyösuhdetta sinun ja Measurin välillä

  • Käsitelläksemme meille lähetetyt pyynnöt

  • Tarjotaksemme palveluitamme ja varmistaaksemme niihin liittyvät Measurin liiketoimintaintressit

  • Mainostaaksemme palveluitamme ja pitääksemme yhteyttä kanssasi

  • Analysoidaksemme, suunnitellaksemme ja kehittääksemme toimintaamme ja palveluitamme.

Saamme sinua koskevat tiedot sinulta itseltäsi, tarjoamiemme palveluiden yhteydessä tai sinun ja Measurin välisen yhteydenpidon kautta. Voimme myös saada tiettyjä tietoja (kuten asemasi edustamassasi organisaatiossa) luotettavista julkisista lähteistä.

Jos pyyntösi käsittely tai palveluidemme tarjoaminen edellyttää tietojesi jakamista luotetun kumppaniyrityksemme kanssa, voimme jakaa tietosi tämän yrityksen kanssa. Emme jaa tietojasi muille osapuolille, ellei laki tai viranomaismääräys toisin edellytä.

Measurilla on oikeutettu intressi käsitellä yllä kuvattuja tietoja yllä kuvattuihin tarkoituksiin. Tämä intressi liittyy sinun ja Measurin väliseen yhteyteen (kuten työnhaku, tarjoamamme palvelut tai meille lähettämäsi pyyntö).

Joissain tilanteissa voimme myös kysyä suostumustasi tietojesi käsittelyyn (kuten työhakemuksen tallentamiseen tulevaisuutta varten). Tällöin sinulla on aina oikeus myös perua antamasi suostumus.

Työnhakijat

Jos haet meille töihin, keräämme ja käsittelemme seuraavia sinua koskevia tietoja, jotka voit antaa työnhaun yhteydessä tai jotka keräämme myöhemmin rekrytointiprosessin yhteydessä:

  • Nimi ja yhteystiedot

  • Ammatilliset kiinnostuksen kohteet ja taidot

  • LinkedIn-profiili

  • Työhakemus, CV ja muut tiedot/tiedostot, jotka haluat lähettää meille työhakemuksen yhteydessä

  • Muut työhakemuksen käsittelyn kannalta relevantit tiedot (kuten muistiinpanot), jotka saamme kanssasi käymiemme keskustelujen, haastattelujen ja muun yhteydenpidon aikana.

Käsittelemme yllä kuvattuja tietoja vain käsitelläksemme hakemuksesi ja pitääksemme yhteyttä kanssasi rekrytointiprosessin aikana. Tietojasi ei anneta millekään muulle osapuolelle, ellei soveltuva laki tai viranomaismääräys toisin vaadi.

Verkkosivujen evästeet ja analytiikka

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä ja analytiikkaa kehittääksemme sivustoa ja sen käyttökokemusta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi tallentaa laitteellesi. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Jos haluat kieltää evästeiden käytön, voit tehdä sen milloin vain selaimesi asetuksia muuttamalla. Huomaathan, että evästeiden kieltäminen voi vaikuttaa sivuston käyttökokemukseen.

Verkkosivujen analytiikkaan ja markkinointiin käytämme seuraavia evästeisiin perustuvia työkaluja:

  • Google Analytics – Keräämme Google Analyticsin avulla tietoa siitä, millaisia kävijöitä sivustollamme käy ja miten he käyttäytyvät sivuillamme. Tämä data auttaa meitä kehittämään palveluamme paremmaksi.

  • Crisp – Crisp-asiakaspalvelutyökalu näyttää sivuston alareunassa chat-ikkunan, jonka avulla voimme keskustella kävijöidemme kanssa. Palvelu käyttää evästettä chat-istunnon määrittämiseen, jotta voit siirtyä sivulta toiselle ilman että chat-viestisi häviävät.

  • Leadfeeder – Leadfeeder-palvelu kerää meille täydentävää analytiikkaa kävijöiden käyttäytymisestä sivuilla. Palveluun kulkee tieto esimerkiksi sivukatseluista, kävijän lähteestä ja sivustolla vietetystä ajasta.

  • Google AdSense – Käytämme Google AdSenseä keräämään dataa siitä, kuinka markkinointikampanjoiden kautta sivustollemme saapuvat käyttäjät käyttäytyvät. Näin saamme dataa markkinointimme vaikuttavuudesta.

  • Facebook Pixel – Facebook seuraa käyntejäsi verkkosivuillamme, jotta voimme kohdistaa kävijöihimme kohdennettua mainontaa muualla verkossa. Emme saa Facebookilta yksilöityä dataa yksittäisistä käyttäjistä.

  • Adroll – Adroll-markkinointialusta kerää tietoja vierailemistasi sivuista ja mahdollistaa niiden perusteella kohdennetut mainokset muualla verkossa.

  • LinkedIn Insights Tag – LinkedIn yhdistää vierailusi sivuillamme sisäänkirjautuneeseen profiiliisi ja mahdollisiin markkinointikampanjoihimme LinkedInissä. Saamme näin tietoa viestintämme vaikuttavuudesta ja yleisömme yleispiirteistä. Emme saa LinkedIniltä yksilöityä dataa yksittäisistä käyttäjistä.

Henkilötietojen siirtäminen ETA-alueen ulkopuolelle

Asiakkaitamme, mahdollisia asiakkaita ja muita yhteyshenkilöitä koskevia tietoja saatetaan käsitellä ETA-alueen ulkopuolella sijaitsevien palveluntarjoajien toimesta. Olemme tehneet asianmukaiset sopimukset näiden palveluntarjoajien kanssa varmistaaksemme, että siirrettyjä henkilötietoja käsitellään lainmukaisesti. Näihin sopimuksiin sisältyvät EU-komission 5.2.2010 tekemään päätökseen perustuvat mallisopimuslausekkeet.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Tallennamme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja muita yhteyshenkilöitä koskevat tiedot niin kauan kuin tiedot ovat tarpeellisia kulloinkin kyseessä olevaa tietojenkäsittelyn tarkoitusta varten. Koska tämä aika on hyvin tapauskohtainen, arvioimme tietojemme tarpeellisuutta säännöllisin väliajoin ja poistamme tiedot, jotka eivät ole enää tarpeellisia.

Tallennamme työnhakijoita koskevat tiedot kolmeksi vuodeksi viimeisestä työnhakijan ja Measurin välisestä yhteydenpidosta. Jos työnhakija haluaa, voimme tallentaa hänen tietonsa pidemmäksikin aikaa tulevia työmahdollisuuksia varten.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Sinulla on oikeus tarkastaa Measurin tallentamat sinua koskevat tiedot sekä pyytää niiden poistoa ja korjaamista. Voit myös lähettää meille muita soveltuvaan tietosuojalainsäädäntöön perustuvia pyyntöjä, kuten pyytää tietojesi käsittelyn rajoittamista. Voit myös aina kieltää tietojesi käsittelyn uutiskirjeiden lähettämistä ja muuta suoramarkkinointia varten. Pyydämme lähettämään tällaiset pyynnöt sähköpostilla osoitteeseen privacy@measurlabs.com.

Suomessa tietosuojalainsäädännön noudattamista valvoo tietosuojavaltuutettu. Jos sinulla on tietosuojavaltuutetun toimivaltaan liittyviä kysymyksiä tai jos haluat saattaa henkilötietojen käsittelyn Measurin tai muun tahon toiminnassa tietosuojavaltuutetun käsiteltäväksi, voit ottaa yhteyttä tietosuojavaltuutettuun sivustolla tietosuoja.fi.

Millä tavalla suojaamme tietosi?

Kaikkia keräämiämme henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Pääsy tietoihin annetaan vain niille Measurin työntekijöille, joilla on tarve saada tiedot niihin liittyvien tehtäviensä hoitamiseksi. Measur ja sen yhteistyökumppanien verkot ja laitteet on suojattu henkilötietojen vahingossa tapahtuvan tai laittoman tuhoamisen, häviämisen, muuttamisen, luvattoman luovuttamisen tai henkilötietoihin pääsyn estämiseksi.

Voimme ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn toiminnassamme ulkoiselle palveluntarjoajalle. Tällaisissa tilanteissa teemme asianmukaiset sopimukset kyseisen palveluntarjoajan kanssa varmistaaksemme, että henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti sekä tämän tietosuojaselosteen ja soveltuvien lakien mukaisesti.

Tietosuojaselosteen versio ja muutokset

Tämä tietosuojaselosteen versio on julkaistu 29. heinäkuuta 2021. Voimme päivittää tätä tietosuojaselostetta samalla kun kehitämme verkkosivujamme ja toimintaamme. Selosteen kulloinkin voimassa oleva versio on saatavilla verkkosivuiltamme.

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä

Voit myös lähettää sähköpostia info@measurlabs.com tai soittaa meille numeroon +358 40 735 4843.

Vastaamme aina vuorokauden sisällä.